gallery/avvn-brieflogo

Samen Plezier in Tuinieren

gallery/1435337774_facebook

AVVN in verandering

Samen Plezier In Tuinieren, dat is wat we binnen het AVVN graag willen. Daar werken we samen met trouwe leden en veel enthousiaste vrijwilligers al 90 jaar aan.

Tijden veranderen echter en het is daarom nodig om met je tijd mee te gaan. De traditionele vorm van gezamenlijk tuinieren in verenigingsverband is nog steeds populair maar er ontstaan ook nieuwe meer informele manieren om samen te tuinieren. Denk in dat laatste geval aan stadstuinen, gemeenschapstuinen, pluktuinen, buurtmoestuinen e.d.

 

Waar staat het AVVN na 90 jaar en hoe gaan we onze toekomst invulling geven, daar hebben we de afgelopen tijd naar gekeken. Dat heeft geleid tot De Ambitie en tot het Implementatieplan 'Samen Tuinieren".

 

De komende tijd gaan we samen met onze leden, de tuinders en met gelijkgestemde partners de Ambitie en het Implementatieplan in de praktijk brengen.

 

Ons 100 jarig jubileum moet een jubileum worden van een organisatie die nog steeds midden in de maatschappij staat en bruist van de nieuwe activiteiten en ideeën. Een organisatie waar iedereen, die samen met anderen plezier heeft in tuinieren, bij wil horen.

 

Doe mee! De Ambitie is van ons allemaal.

gallery/start_1